Últims dies perquè els Ajuntaments actualizin la informació de la DEA

L’Agència de Residus de Catalunya està revisant les dades de recollida selectiva corresponents a l’any 2022 per fer el tancament estadístic de l’any. Cal que els Ajuntaments actualitzin, abans del dia 30 de juny, la informació continguda a la Declaració de l’Estat Actual (DEA) amb la nova versió que trobareu a l’aplicatiu SDR.

L’actualització de la informació permetrà fer el seguiment i analitzar els resultats segons els diferents models de recollida.

Per poder facilitar-vos aquesta actualització de dades, disposeu del suport de l’Anna Vidal (annavidalr_ext@gencat.cat), podeu fer-li les consultes o sol·licitar una videotrucada escrivint directament al seu correu, el seu horari es de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30.

Des del Consorci del Bages també us podem donar suport tècnic en relació a les fraccions del vostre municipi que gestionem nosaltres.

Comparteix la notícia

Sobre el Consorci

El Consorci del Bages per a la gestió de residus gestiona serveis públics de recollida selectiva, deixalleries i tractament de residus municipals. Fomenta l’educació ambiental, treballant en xarxa amb el Camp d’Aprenentatge del Bages, i promou la comunicació ambiental impulsant programes educatius i campanyes.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt