Reforç de recollida durant les festes i crida a la col·laboració ciutadana

Durant les festes nadalenques, fins passat Reis, el Consorci posa en marxa, com cada any, un servei de reforç de recollida selectiva de paper-cartró i vidre en alguns municipis. Per intentar evitar tant com sigui possible el desbordament de contenidors, es buiden just abans de les dates assenyalades, es tornen a buidar un cop han passat els dies de festa i es fan alguns serveis extres.
Aquest any el dia de Nadal i Cap d’Any cauen en dilluns, això vol dir que hi haurà dos dies sense servei (diumenge i dilluns) per conciliar amb els horaris laborals dels professionals de la recollida. Per això us demanem la màxima col·laboració i que, en la mesura que us sigui possible, no traieu residus fins al dimarts. Moltes gràcies!

Comparteix la notícia

Sobre el Consorci

El Consorci del Bages per a la gestió de residus gestiona serveis públics de recollida selectiva, deixalleries i tractament de residus municipals. Fomenta l’educació ambiental, treballant en xarxa amb el Camp d’Aprenentatge del Bages, i promou la comunicació ambiental impulsant programes educatius i campanyes.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt