Col·laborem en la publicació del llibre que recull els treballs de recerca de batxillerat del Bages i el Moianès

Fa uns dies vam participar a la presentació del llibre “Treballs de recerca d’alumnes de batxillerat del Bages i del Moianès. Curs 2023-2024”, una publicació anual que recull els resums dels treballs de recerca més destacats presentats per l’alumnat de 2n curs de batxillerat i un annex amb una breu fitxa de la resta de treballs. Un projecte per posar en valor la recerca entre els més joves en el qual col·laborem per poder fer realitat la impressió del llibre.
L’acte es va obrir amb una conferència a càrrec de Joan-Vicenç Gómez i Urgellés. matemàtic, doctor en Ciències de l’Educació, professor titular de la UPC i divulgador. Després es va fer el lliurament del llibre a l’alumnat que hi ha aportat el resum del seu treball.
L’edició del llibre és coordinada pel Centre de Recursos Pedagògics del Bages amb la participació d’una vintena de centres d’educació secundària del Bages i del Moianès, i la col·laboració i suport del Consorci del Bages, el Consell Comarcal del Bages, la Fundació Universitària del Bages i Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia.

Comparteix la notícia

Sobre el Consorci

El Consorci del Bages per a la gestió de residus gestiona serveis públics de recollida selectiva, deixalleries i tractament de residus municipals. Fomenta l’educació ambiental, treballant en xarxa amb el Camp d’Aprenentatge del Bages, i promou la comunicació ambiental impulsant programes educatius i campanyes.

Notícies relacionades

Desplaça cap amunt