Activitats per fer a casa

La deixalleria mòbil ve a casa

A causa de la situació excepcional que vivim, hem reconvertit el programa de “La deixalleria mòbil va a l'escola” en el programa ”La deixalleria mòbil ve a casa”. La intenció és que aquest nou programa sigui el més transversal possible, és per això que les activitats que us oferim es poden realitzar des de diversos àmbits curriculars com el de coneixement del medi, lingüístic, educació en valors, digital, artístic, etc

Les activitats les hem elaborat l'equip format per personal del Consorci i responsables de la deixalleria mòbil. Hi trobareu activitats per a cada nivell educatiu: JClics amb passatemps i sobre com sonen els residus per a Educació Infantil; JClics amb passatemps, sobre com sonen els residus i on van per a Cicle Inicial i també dibuixos per fer unint números; endevinalles, anagrames i un repte matemàtic per a Cicle Mitjà; i un experiment sobre l'oli i l'aigua i experiments sobre com elaborar piles i com funcionen per a Cicle Superior.

Anirem afegint nous recursos i més diversos per cadascun dels nivells. Esperem que us agradin les propostes! Podeu veure les propostes de cada un dels cicles, clicant a sobre:

EDUCACIÓ INFANTIL

CICLE INICIAL

CICLE MITJÀ

CICLE SUPERIOR