Gairebé 8.000 alumnes van participar el curs passat en les activitats d’educació ambiental del Consorci i el Camp d’Aprenentatge del Bages

14 de març de 2018

“La mòbil va a l’escola” i l’Aula ambiental (una àmplia oferta de tallers, visites i activitats) són els dos eixos d’educació ambiental que es duen a terme entre el Consorci del Bages per a la gestió de residus i el Camp d’Aprenentatge del Bages. El curs passat, 2016-2017, 7.700 persones van participar en aquestes accions.

En el cas de la deixalleria mòbil a les escoles, es van fer 214 accions diferents en 35 centres educatius (10 de Manresa ciutat, 20 de la resta del Bages i 5 del Moianès), en les quals van participar 4.600 alumnes en total.

L’Aula ambiental, per la seva part, va fer 93 accions diferents en les quals van participar més de 3.000 persones. Es van fer visites al Parc ambiental de Bufalvent, al Parc del Secà i a TPA i Electrorecycling, tallers sobre propietats dels materials, elaboració de sabó a partir d’oli reciclat o on dipositar cada residu, xerrades sobre sosteniblitat, ambientalització de centres, assessoraments i préstec de materials.

Imatge d'una de les visites al Parc ambiental de Bufalvent
Imatge d'una de les visites al Parc ambiental de Bufalvent