El Parc del Secà, protagonista en una trobada d'estudiosos de la pedra seca

18 d'octubre de 2017

Els municipis de Mura, Talamanca i el Pont de Vilomara i Rocafort acolliran aquest proper cap de setmana la IX Trobada d’Estudis per a la Preservació del Patrimoni de la Pedra Seca als Països Catalans, en la qual hi haurà una ponència dedicada al Parc del secà amb el títol “El patrimoni de pedra seca i l’agricultura del secà convertits en recurs pedagògic i de lleure”.

La presentació serà el dissabte 21, a ¼ d’11 del matí al Centre Cívic La Fàbrica de Mura.

L’esdeveniment forma part de les Trobades biennals en defensa del patrimoni en pedra seca que té com a finalitat difondre i donar a conèixer l’immens patrimoni immoble de pedra seca de què gaudeixen les terres de parla catalana. Va adreçat a estudiosos, científics i comunitat universitària,  tècnics i gestors d’espais culturals i naturals, educadors, guies, etc. Més informació en aquest enllaç.

El Parc del Secà és un espai obert a la ciutadania, a tocar del Parc ambiental de Bufalvent, amb 3 itineraris senyalitzats, en un entorn on es posa en valor l'agricultura del secà i el patrimoni de pedra seca al Bages. El seu web és www.parcdelseca.cat

 

Una imatge del Parc cel Secà
Una imatge del Parc cel Secà