Una delegació del Líban visita el Parc ambiental de Bufalvent

20 de setembre de 2017

Una delegació formada per autoritats de la Unió de Municipis d’Al Fayhaa, entre les quals l’alcalde de Trípoli, Ahmad Kamareddine, i personal del Programa de Nacions Unides pel Desenvolupament (PNUD) al Líban han visitat recentment el Parc ambiental de Bufalvent, en el marc d’unes visites coordinades per l’Agència de Residus de Catalunya.

L’objectiu de la trobada era conèixer de prop el funcionament institucional i tècnic de la nostra organització i poder veure els processos de gestió de residus que es duen a terme al Parc ambiental: planta de compostatge, dipòsit de residus, planta de transferència, etc.

Aquesta visita s’emmarca en l’acord de la Generalitat de Catalunya, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona per donar suport als municipis del Líban que han acollit població refugiada de Síria. L'objectiu és enfortir les capacitats del Líban en un àmbit crític en l’acollida de refugiats: la millora de la gestió de residus. L'actuació es duu a terme a la Unió de Municipis d'Al Fayhaa, que agrupa quatre dels municipis del nord del país on han arribat més persones cercant refugi.

Imatge de grup de la visita
Imatge de grup de la visita